• 2

    .

  • 3

    .

  • 4

    .

Lichtjesavond op begraafplaats 'Eikenhof'

 

Na het succes van voorgaande jaren wordt op begraafplaats Eikenhof in Haulerwijk voor de vijfde keer een lichtjesavond georganiseerd. Op zaterdag 3 november om 19 uur wordt de lichtjesavond gehouden op de sfeervol verlichte begraafplaats Eikenhof aan de Eikensingel in Haulerwijk.

Iedereen worden verzocht te verzamelen bij de achteringang van de begraafplaats aan de Ericastraat. Ook is het handig zelf een zaklantaarn mee te nemen, aangezien het rond die tijd behoorlijk donker op de begraafplaats is.

Deze bijeenkomst is voor iedereen en bedoeld om dierbare overledenen te gedenken en een lichtje te plaatsen op hun graf. Ook wanneer een dierbare elders is begraven of gecremeerd/verstrooid, kan men het gedenklichtje plaatsen op een groot wit hart dat daarvoor op de begraafplaats staat. De grafkaarsen worden ter plaatse verstrekt.

Enkele dorpsgenoten zullen met passende woorden de herdenkingen inleiden, samen met muzikale klanken van muziekvereniging Excelsior. Hierna  kan een ieder een kaarsje plaatsen. Na afloop is er koffie/thee en kan er desgewenst even nagesproken worden.

De lichtjesavond wordt georganiseerd door Uitvaartvereniging De Laatste Eer Haulerwijk/Waskemeer e.o. in  samenwerking met Stichting Begraafplaats Eikenhof.